13 vakantiehuizen in Heeg gevonden

Vakantiehuis Heeg Het plaatsje Heeg ligt nabij de bekendere plaats Sneek en heeft diverse jachthavens en watersportvoorzieningen. De waterrecreant komt hier dan ook graag. Nabij je vakantiewoning zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. Je kunt een dorpswandeling maken door het centrum van Heeg en uitrusten op één van de terrassen. Wandelen kan door het Heempark Heeg dat dicht bij je vakantiehuis ligt. Indien je het water op... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€900
per week
A

Lemsteraak 9.10

Boot HeegermeerHeeg

Max. 5 personen
Vanaf
€1200
per week
B

Lemsteraak 10.00 Tsjinrak

Boot HeegermeerHeeg

Max. 7 personen
Vanaf
€1500
per week
C

lLemsteraak

Boot HeegermeerHeeg

Max. 8 personen
Vanaf
€1900
per week
D

It Wite Hûske

Vakantiewoning HeegermeerHeeg

Max. 8 personen
4 slaapkamers
Vanaf
€600
per week
E

Zonder naam

Boot HeegermeerHeeg

Max. 4 personen
Vanaf
€1300
per week
F

Lemsteraak 10.50 Harmonie / Waterman

Boot HeegermeerHeeg

Max. 7 personen
Vanaf
€600
per week
G

platbodem jacht

Boot HeegermeerHeeg

Max. 10 personen
Vanaf
€800
per week
H

Vollenhovense Bol 8.50

Boot HeegermeerHeeg

Max. 5 personen
Vanaf
€650
per week
I

Vollenhovense Bol 8.10

Boot HeegermeerHeeg

Max. 4 personen
Vanaf
€1050
per week
J

Varskip platbodemverhuur

Boot HeegermeerHeeg

Max. 7 personen
Vanaf
€600
per week
K

platbodem jacht

Boot HeegermeerHeeg

Max. 10 personen
Vanaf
€150
per week
L

Vakantiehuisje in Heeg

Bed and breakfast HeegermeerHeeg

Max. 2 personen
1 slaapkamer
Vanaf
€900
per week
M

Huisje in Heeg

Vakantiewoning HeegermeerHeeg

Max. 12 personen
6 slaapkamers
vanaf
€65
Meer info

Niets kunnen vinden?

Vakantiehuisje op vakantiepark.

Heeft u niets kunnen vinden? Geen probleem. Op onze vakantieparken in Friesland is nog volop ruimte! Met comfortabele bungalows en luxe villa's direct aan het water of in het bos. En niet duur!

1-13 van de 13 resultaten

Vakantiehuis Heeg

Het plaatsje Heeg ligt nabij de bekendere plaats Sneek en heeft diverse jachthavens en watersportvoorzieningen. De waterrecreant komt hier dan ook graag. Nabij je vakantiewoning zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. Je kunt een dorpswandeling maken door het centrum van Heeg en uitrusten op één van de terrassen. Wandelen kan door het Heempark Heeg dat dicht bij je vakantiehuis ligt. Indien je het water op wilt, kun je een sloep of kano huren of een rondvaart maken in een salonboot. Voor de allerkleinsten zijn er in Sanjersfertier genoeg speelmogelijkheden en dieren te bekijken. Zandkastelen bouwen en spelen kan in Indijk bij de strand- en speelweide.

Vakantie in Heeg

Bezoek het schilderachtige dorpje Heeg in Friesland aan het Heegermeer en beleef een unieke vakantie. Het huren van een huisje in dit pittoreske stadje is een uitstekende manier om alles wat het te bieden heeft te verkennen. Het prachtige uitzicht en de adembenemende landschappen maken het een visueel verbluffende plek om te verkennen.

Het Heegermeer, gelegen aan de rand van Heeg, biedt tal van recreatieve activiteiten zoals vissen, zeilen, zwemmen, kajakken en kanoën. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, er is hier voor elk wat wils. Als rustige wandelingen in de natuur meer uw ding zijn, waarom maakt u dan geen wandeling door de nabijgelegen bossen of weilanden? Misschien ziet u zelfs enkele van de inheemse wilde dieren die hier leven.

Er zijn ook tal van uitstekende restaurants die heerlijke traditionele Friese gerechten serveren, dus zorg ervoor dat u wat lokale gerechten proeft als u hier bent!

Als u op zoek bent naar een avondactiviteit, ga dan naar café D'aldwal, waar u heerlijk kunt genieten van een lekkere borrel of koffie met appelgebak. Wat u ook besluit te doen tijdens uw verblijf in Heeg, dit kleine maar betoverende dorp zal zeker zorgen voor eindeloos vermaak tijdens uw verblijf!

Deze charmante plaats trekt elk jaar veel mensen aan vanwege de ontspannende sfeer, rustige omgeving en het prachtige landschap. Als je van plan bent om hier een vakantiehuisje te huren, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Waar moet ik op letten als ik daar een huisje huur?

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis in Heeg, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je kijken naar de grootte van het huisje en zorg ervoor dat het past bij je gezelschap. Kijk ook of er genoeg slaapruimte en voorzieningen zijn, zoals een keuken, badkamer en woonkamer. Verder moet je ook letten op de locatie van het huisje. Wil je bijvoorbeeld dichtbij het centrum of aan het water verblijven? Tot slot is het belangrijk om de recensies van vorige huurders te lezen om een idee te krijgen van hun ervaring met het huisje en het verhuurbedrijf.

Wat is er zoal te beleven in de plaats zelf en de omgeving?

Heeg is een prachtige plaats in Friesland met veel te bieden. Het is gelegen aan het Heegermeer en heeft hierdoor veel watersportactiviteiten, zoals zeilen, waterskiën, surfen en kanoën. Ook zijn er vele fiets- en wandelroutes door de omgeving. Verder heeft het centrum van Heeg veel gezellige restaurantjes en terrasjes waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje.

Wat zijn leuke plaatsen om te bezoeken rondom deze plaats?

Er zijn veel leuke plaatsen om te bezoeken rondom Heeg. Zo is het nabij gelegen dorp Woudsend een bezoek waard. Dit dorpje heeft een oude molen, een kerkje en leuke winkeltjes. Ook het pittoreske stadje Hindeloopen is een aanrader. Hier vind je prachtige oude huizen, een museum over de Elfstedentocht en een haven met vele bootjes.

Wat is de beste periode om deze plaats te gaan bezoeken qua temperatuur?

De zomerperiode is de beste tijd om Heeg te bezoeken als het gaat om de temperatuur. De temperaturen zijn aangenaam en de zon schijnt volop. Hierdoor kun je optimaal genieten van de vele watersportactiviteiten en terrasjes aan het water. Ook in het voor- en najaar is het goed vertoeven in Heeg en kun je profiteren van lagere prijzen van de vakantiehuisjes.

Wat zijn typische gerechten uit de omgeving die ik zou moeten proberen?

Friesland heeft veel te bieden op het gebied van eten en drinken. Het is bijvoorbeeld aan te raden om de Friese streekgerechten te proeven zoals Boerenkool Stamppot, Suikerbrood, Friese Nagelkaas en Fryske Dúmkes. Ook is het drinken van een glaasje Berenburg, een typisch Friese kruidenbitter, een echte aanrader.

Wat voor sporten kan ik beoefenen als ik op vakantie ga in deze plaats?

Heeg is de perfecte bestemming voor iedereen die van watersporten houdt. Er zijn talloze watersportactiviteiten te beleven zoals zeilen, surfen, kanoën en suppen. Ook zijn er mogelijkheden om te tennissen, volleyballen en te midgetgolfen. Voor de fanatieke fietser zijn er ook prachtige fietsroutes door de omgeving.

Hoe is de natuur rondom deze plaats?

De natuur rondom Heeg is adembenemend en afwisselend. Zo zijn er vele vogels te spotten rondom het Heegermeer en zijn er prachtige wandelroutes door de bossen en langs de Friese meren. Ook zijn er in de omgeving vele fietsroutes te vinden die je meenemen langs de mooiste plekjes van Friesland.

Plaatsen vlakbij Heeg

Als je verblijft in een vakantiehuis in Heeg, zijn er tal van plaatsen in de omgeving die je kunt bezoeken en verkennen. Een van de topattracties is de historische stad Sneek, op slechts 15 minuten rijden van Heeg. Hier kun je genieten van het pittoreske stadscentrum met zijn grachten, bruggen en historische huizen. Neem een rondvaart en bewonder de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Waterpoort en het Fries Scheepvaartmuseum.

Een andere stad die je niet mag missen, is Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa 2018, die op slechts 30 minuten rijden van Heeg ligt. Hier heb je een ruime keuze aan culturele en historische bezienswaardigheden, waaronder het Fries Museum, Grote of Jacobijnerkerk en de Oldehove, de scheve kerktoren van Leeuwarden.

Ten slotte is er nog het charmante dorp Hindeloopen, gelegen aan het IJsselmeer. Hindeloopen staat bekend om zijn rijke maritieme geschiedenis en cultuur, en is bekend vanwege zijn karakteristieke kleurrijke huizen en traditionele klederdracht. Verken het pittoreske centrum van Hindeloopen, breng een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum of geniet van het prachtige strand aan het IJsselmeer.

💰 Hoeveel kost een vakantiewoning in Heeg voor dit weekend?

Dit hangt helemaal af met hoeveel mensen je op vakantie wilt gaan in Heeg en waar je voorkeur naar uitgaat. Maar de prijzen heb je snel inzichtelijk als je je wensen aangeeft in de zoekfunctie op onze website.

⭐ Hoeveel verblijven zijn er in Heeg?

In Heeg hebben we 13 vakantiehuizen te huur staan op onze website.

👉 Wat zijn de beste verblijven in Heeg?

De beste verblijven in Heeg hangt een beetje af waar je voorkeur naar uit gaat. Maar Vakantiehuisje in Heeg en It Wite Hûske zijn voorbeelden van huizen die veel worden bezocht en goede recensies hebben.

💎 Wat kan je doen in Heeg?

Het plaatsje Heeg ligt nabij de bekendere plaats Sneek en heeft diverse jachthavens en watersportvoorzieningen. De waterrecreant komt hier dan ook graag. Nabij je vakantiewoning zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. Je kunt een dorpswandeling maken door het centrum van Heeg en uitrusten op één van de terrassen. Wandelen kan door het Heempark Heeg dat dicht bij je vakantiehuis ligt. Indien je het water op wilt, kun je een sloep of kano huren of een rondvaart maken in een salonboot. Voor de allerkleinsten zijn er in Sanjersfertier genoeg speelmogelijkheden en dieren te bekijken.

🏃 Zijn er last-minute aanbiedingen in Heeg?

Last-minutes in Heeg zijn er eigenlijk bijna dagelijks wel. Omdat de vraag groot is zijn ze dan ook snel weer weg. Ga voor actueel aanbod naar onze Last-minute rubriek.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Uw voordelen bij het gebruik van cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die inzicht geven in surfgedrag, zodat duidelijk wordt hoe Holland-vakantiehuis.nl ook in de toekomst zo goed mogelijk kan blijven functioneren. Dankzij cookies krijgt u bijv. relevante advertenties te zien. Daarnaast gebruiken wij analytische cookies voor het meten van bezoekersaantallen, meten we de tijd dat mensen op onze website zijn maar krijgen we ook inzicht in hoe de bezoekers onze sites gebruiken. Die inzichten verwerken wij weer in verbetering van de website. Advertising cookies houden bij hoe vaak content is bekeken en voorkomen dat u te vaak de zelfde advertentie ziet. Tevens maken wij gebruik van gepersonaliseerde advertenties van Google. Bekijk de Google privacy- en voorwaarden op: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Cookies worden op uw eigen computer bewaard en onthouden o.a. instellingen en voorkeuren. Ze zijn altijd anoniem en bewaren dus nooit uw naam, adres, leeftijd of andere persoonlijke gegevens. U kunt cookies altijd verwijderen.

Holland-vakantiehuis.nl maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren en om het bezoek aan onze websites zo aangenaam mogelijk te maken. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van onze websites of door hiernaast op 'Akkoord' te drukken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.